Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Rezeki Anda

Search This Blog

Loading...

Monday, January 27, 2014

Baja Green Drops Baja ajaib

Hi semua, entri kali ni tentang baja tanaman yang sememangnya sangat berkesan dan memberi keuntungan yang berlipat kali ganda dengan harga yang sungguh menjimatkan. Baja yang saya ingin ceritakan adalah sejenis baja cecair yang dikenali sebagai baja Green Drops.
Baja keluaran 100% bumiputera dan merupakan hasil gabungan teknologi tiga buah negara iaitu Jepun, Malaysia dan Thailand. Baja Green Drops ini boleh digunakan ke atas semua jenis tanaman dan 80% daripada pelanggan kami adalah terdiri daripada syarikat dan peladang tanaman sawit kerana kami sangat efektif dalam menjimatkan kos pembajaan, merawat penyakit, ruang simpan yang amat kecil dan semestinya peningkatan hasil yang berlipat kali ganda.
 Antara kelebihan baja Green Drops kami kepada tanaman sawit:
1. Tiada masalah serapan walaupun sawit di tanam di tanah berpasir dimana 2 jam baja sudah menyerap.
2. Hasil meningkat dari 700kg± per ekar meningkat sehingga 2 tan per ekar dengan penggunaan konsisten.
3. Sijil pengiktirafan daripada MARDI, FELCRA dan lain-lain.
4. Disahkan OER (kadar perahan sawit) mencecah 29% oleh FELCRA.
5. Jumlah tandan meningkat
6. Tiada lagi masalah penyimpanan kerana sebotol baja organik 500ml untuk 15ekar, bersamaan dengan 7 botol untuk 100 ekar.
7. Tiada masalah kos pekerja yang tinggi. Sekadar mencukupi seorang pekerja mahir membaja hanya 2 jam untuk 15 ekar sawit.
8. Tidak membahayakan alam sekitar.
9. Menggalakkan akar baru yang sihat tumbuh walaupun pokok sudah tua.
10. Kos baja yang amat murah. 15 ekar untuk sebotol baja Green Drops 500ml. Hanya RM300 1 botol dimana Kos baja untuk seekar adalah RM20! (Pembajaan setiap 30 hari)

*Harga untuk Sabah Sarawak bagi sebotol baja Green Drops adalah RM345, bersamaan kos RM23 seekar. Masih amat murah!

Untuk tempahan dan sebarang pertanyaan lanjut, boleh SMS atau call 0133706529 (Puan Nurul, pengurus agensi Syarikat Green Foliar Trading).
Boleh layari laman web kami
www.greendrops.com.my untuk keterangan lanjut.
Z

Wednesday, July 10, 2013

Kerja Online Yang Benar-Benar Terbukti Berjaya

Hai, saya pasti ramai rakan-rakan diluar sana ingin tahu cara-cara untuk menjana wang dengan hanya melayari internet? dan saya pasti, masih ramai yang ragu-ragu dengan kerja online ini samada benar-benar memberi keuntungan kepada mereka atau tidak. Ok, di sini saya akan terangkan beberapa program hebat yang anda sendiri boleh pilih samada nak join atau tidak. Tapi yang pasti, dengan cara yang betul, duit TETAP dan PASTI akan anda perolehi sekiranya mengikut langkah-langkah yang saya berikan dibawah. Anda boleh pilih, nak join yang mana dahulu. Nak join semuanya pun sudah tentu digalakkan :)

1. BIZNES BERGANDA 2013
# BIZNES PELAN BARU BB2013 - PAID & WAIT (P&W) - 30 DAYS (WORKING DAYS ONLY).
# BAYAR SEKALI, PULANGAN 3X (TERMASUK MODAL), TARIKH MATANG PADA SETIAP 30 HARI BEKERJA SELAMA 3x BERTURUT-TURUT (TOTAL = 90 HARI BEKERJA)
1. 1 BAR RM150 PULANGAN RM250 x 3 kali = RM750 + INSENTIF TAMBAHAN RM40 (TOLAK RM150 - MODAL, SO RM640 - PULANGAN BERSIH)
2. 2 BAR RM300 PULANGAN RM500 x 3 kali = RM1500 + INSENTIF TAMBAHAN RM80 (TOLAK RM300 - MODAL, SO RM1280 - PULANGAN BERSIH)
3. 3 BAR RM450 PULANGAN RM750 x 3 kali = RM2250 + INSENTIF TAMBAHAN RM120 (TOLAK RM450 - MODAL, SO RM1920 - PULANGAN BERSIH)
4. 4 BAR RM600 PULANGAN RM1000 x 3 kali = RM3000 + INSENTIF TAMBAHAN RM160 (TOLAK RM600 - MODAL, SO RM2560 - PULANGAN BERSIH)
5. 5 BAR RM750 PULANGAN RM1250 x 3 kali = RM3750 + INSENTIF TAMBAHAN RM200 (TOLAK RM750 - MODAL, SO RM3200 - PULANGAN BERSIH)
6. 6 BAR RM900 PULANGAN RM1500 x 3 kali = RM4500 + INSENTIF TAMBAHAN RM240 (TOLAK RM900 - MODAL, SO RM3840 - PULANGAN BERSIH)
7. 7 BAR RM1050 PULANGAN RM1750 x 3 kali = RM5250 + INSENTIF TAMBAHAN RM280 (TOLAK RM1050 - MODAL, SO RM4480 - PULANGAN BERSIH)
8. 8 BAR RM1200 PULANGAN RM2000 x 3 kali = RM6000 + INSENTIF TAMBAHAN RM320 (TOLAK RM1200 - MODAL, SO RM5120 - PULANGAN BERSIH)
9. 9 BAR RM1350 PULANGAN RM2250 x 3 kali = RM6750 + INSENTIF TAMBAHAN RM360 (TOLAK RM1350 - MODAL, SO RM5760 - PULANGAN BERSIH)
10. 10 BAR RM1500 PULANGAN RM2500 x 3 kali = RM7500 + INSENTIF TAMBAHAN RM400 (TOLAK RM1500 - MODAL, SO RM6400 - PULANGAN BERSIH)
# SETIAP BAR YANG DIBELI AKAN MENDAPAT PULANGAN (TERMASUK MODAL) 3x SAHAJA (SETIAP 30 HARI BEKERJA).
# INSENTIF TAMBAHAN HANYA AKAN DAPAT SEKALI SAHAJA IAITU PADA KALI KETIGA/TERAKHIR AHLI MENERIMA PULANGAN.
# MAKSIMUM BAR ADALAH 10 BAR/DAY/PERSON (BERGANTUNG PADA BUDI BICARA ULINER).

Program ni, anda tak perlu cari orang dan bayar hanya mengikut bar yang anda inginkan. Sekiranya berminat, anda boleh pm saya di facebook : https://www.facebook.com/nurul.edna atau SMS ke 0133706529 untuk fast reply.

2. Program Copy & Paste
Program ni sangat mudah. Anda hanya perlu bayar RM100 dan kemudian mulai copy and paste ayat yang diberi di wall anda setiap hari, sekurang-kurangnya 2 kali sehari. Mudahkan? Apa yang anda dapat dari kerja Copy Paste ni?

Pulangan dan bonus.
Pulangan ialah pendapatan tetap setiap minggu iaitu: Minggu 1 (RM50), Minggu 2 (RM100), Minggu 3 (RM150) & Minggu 4 (RM200) : total: RM500 wajib dapat

Bonus ialah pendapatan sampingan yang diterima apabila setiap post di FB anda dapat menarik kawan anda untuk join.

CTH: Halimah bayar RM100 dan automatik menjadi ahli group, Halimah perlu post setiap hari mengenai plan di FBnya dan ini akan melayakkannya menerima pulangan setiap minggu. Manakala bonus pula adalah misalnya: Halimah post ayat copy paste tersebut dan rakannya Ani berminat dan join program tersebut, secara automatik Halimah akan dapat bonus...jadi pendapatan Halimah adalah pulangan dan bonus...

Namun, sekiranya Halimah post setiap hari ayat copy paste tersebut di wall FB nya tetapi masih tidak dapat menarik sesiapa untuk join, Halimah masih mendapat pulangan mingguan tersebut tetapi tidak mendapat bonus. 

Contoh Ayat copy and paste tersebut :
Modal RM100
Minggu 1: RM50
Minggu 2: RM100
Minggu 3: RM150
Minggu 4: RM200
Jumlah pulangan: RM500

Bulan ke2,3,4,5, dan seterusnya modal rm'0' tapi pulangan masih berjalan. Ingin ketahui lebih mendalam, PM saya :)
Sekiranya berminat, anda boleh pm saya di facebook : https://www.facebook.com/nurul.edna atau SMS ke 0133706529 untuk fast reply.

3. Program AMG. Boleh layari post yang saya dah buat di sini : http://mrsandrenoidx.blogspot.com/2013/05/wang-masuk-setiap-hari-dengan-amg.html

4. Program RM20 segera.
Hanya perlu bayar RM20, anda akan menerima RM20 bertubi-tubi ke akaun anda. Sangat mudah kerana semua orang boleh join sebab hanya perlu bayar RM20 dan mereka akan bankin direct ke akaun anda tanpa perlu melalui akaun orang ketiga. 100% komisyen milik anda. Program ni sangat mudah dan cepat dapat untung sebab setiap orang akan bayar anda tetap RM20 tetapi program ni tak memerlukan sistem sponsor, sistem pairing , downline upline...jadi anda hanya perlu cari orang untuk join anda dan anda sekaligus akan dapat duit tersebut.
Hanya klik link di sini dan bayar RM20, anda akan dapat website percuma seperti dalam link tersebut. Bahan promosi semuanya sudah disediakan. Apalagi, jom buat duit..

Sekiranya berminat, anda boleh pm saya di facebook : https://www.facebook.com/nurul.edna atau SMS ke 0133706529 untuk fast reply.








Sunday, May 26, 2013

Wang Masuk Setiap Hari Dengan AMG?



Amg international biznes…MODAL KECIL PENDAPATAN MENGUNTUNGKAN...
ANDA MASIH YG TERAWAL...
Ok ada 3 pakej yang ditawarkan!!
Pakej 1 modal RM39 seminggu dapat MAX RM210
Pakej 2 modal RM154 seminggu dapat MAX RM840
Pakej 3 modal RM770 seminggu dapat MAX RM4200
APA YG PERLU ANDA LAKUKAN SELPAS MENDAFTAR??
Akaun anda akan diAKTIFKAN SELEPAS BEBERAPA JAM.
Anda kena cari dua org rakan join biz nie,,(MENAJA 2 RAKAN)
p/s:anda hnya perlu cari dua org rakan join biz ni n anda akn dpt
income setiap minggu,,modal hnya sekali, kerja sekli,,income dpt setiap
minggu...mudah bkn hanya 2 org sahaja..jika anda menaja lebih, anda boleh susun orang tersebut dibawah Rakan2 anda..supaya dapat membantu orang bawahan anda.
AMG INTERNATIONAL GROUP OF COMPANY
COMPANY ADVANCE MODAL 80%, AHLI KELUAR 22% SAHAJA
PAKEJ 1 = USD1000(RM3,300) - AHLI KELUAR MODAL HANYA USD200 (RM770)
PAKEJ 2 = USD200 (RM660) - AHLI HANYA KELUAR MODAL HANYA USD40
(RM154)
PAKEJ 3 = USD50 (RM165) - AHLI HANYA KELUAR MODAL HANYA USD10 (RM39)
BONUS SPONSOR = 10% DRP HARGA PENUH PAKEJ
BONUS PAREING = 8% DRP HARGA PENUH PAKEJ
BONUS REWARD = 5% , 200BV : 200BV = 1 POINT, TERKUMPUL 100 POINT DPT
LG USD1000
MAKSIMUM INCOME
PAKEJ 3 = RM6000 SEHARI
PAKEJ 2 = RM1200 SEHARI
PAKEJ 1 = RM 300 SEHARI
POTONGAN 40% DRP BONUS UTK BAYARAN BALIK PINJAMAN
berminat? saya akan invite ke group..
ni under company, jadi kita akan jadi satu team.
dalam team saye ni,saling tolong mana org xda downline lagi, dan jika banyak org join biz ni saye akan bagi dekat org itu...tapi sape join paling awal akan di utamakan. Kalau berminat, boleh pm saya di Facebook: 
https://www.facebook.com/nurul.edna?ref=tn_tnmn
Atau SMS ke 0133706529
Atau Email ke mrs.andrenoidx@gmail.com..  saya sudah, anda bila lagi? :)

Friday, April 5, 2013

769 Angka Penarik Rezeki

Hi, semua. Pernahkah anda mendengar bahawa angka tertentu boleh menjadi sumber penarik rezeki?
Tidak dinafikan bahawa masih ramai orang tidak percaya bahawa sains metafizik boleh memberi perubahan dalam kehidupan seharian tetapi sebenarnya angka-angka tertentu dalam kehidupan mampu memberi perubahan dalam kehidupan seharian kita. Terdapat pelbagai turutan nombor yang kadang-kadang tanpa disedari memberi manfaat kepada kita sekiranya kita memilikinya. Misalnya, angka 769.

Angka 7 sering dikaitkan dengan tarikan, pengaruh dan penyokong. Angka 6 pula memberi maksud rezeki dan kekayaan. Manakala angka 9 dikaitkan dengan kejayaan, menonjol, dan status tinggi. Gabungan ketiga-tiga angka ini memberi maksud yang kuat dan tidak salah kalau saya katakan, mampu menarik rezeki ke arah kita secara sedar, mahupun tanpa sedar. 

Berdasarkan pengalaman suami saya sendiri dimana salah seorang rakannya telah memiliki nombor siri duit yang mempunyai angka 769. Beliau menyimpannya di dalam wallet dan tanpa disedari, rezekinya mulai berubah, malah sentiasa bertambah dari hari ke hari. Itu pun baru not RM10. Beberapa orang rakannya yang lain sanggup membeli not RM10 tersebut dengan harga RM10,000, tetapi beliau tidak menjualnya kerana percaya angka tersebut benar-benar telah mengubah pintu rezekinya. 

Saya percaya, angka-angka tertentu yang kita lihat dan perolehi dalam hidup ini memberi makna kepada kita. Di sini ,saya ingin membantu rakan-rakan pembaca yang ingin memiliki angka 769, bukan pada nombor siri wang ringgit, tetapi pada nombor telefon yang digunakan seharian, bolehlah pm saya untuk mendapatkan nombor tersebut. 0133706529. Harga: RM150 1 pax. Percuma penghantaran seluruh Malaysia.
Xpax Celcom:
011-29487693
011-29487694
011-29487692
011-29487691
011-29487690

Kita Hanya merancang, Allah SWT yang menentukannya. 

Monday, February 25, 2013

Cara-cara Mengatasi Masalah Pembayaran Tiket Dengan Air Asia

Hi semua. Entri saya kali ni nak cerita tentang apa yang perlu dilakukan sekiranya anda telah membuat pembayaran tiket penerbangan AIRASIA tapi status pembayaran/payment adalah pending ataupun need payment?. Ini berdasarkan pengalaman saya sendiri kerana sebelum ni, dah berpuluh kali dah wat pembelian online tiket AIRASIA, berjaya tetapi pada suatu ketika, berlaku masalah tersebut.

Pertama sekali, pastikan anda telah mendapat booking numbor. Walaupun payment telah dibuat dan status payment masih pending atau onhold, anda pasti akan diberi nombor booking number menunjukkan bahawa anda telah membuat proses pembelian tiket tersebut. Contoh: AYR17W. Simpan no booking tersebut. Kemudian, masuk ke dalam laman web AIRASIA untuk membuat aduan. Anda boleh klik disini e-form AirAsia.

Dalam e-form ni, airasia akan sediakan tiga ruang untuk kita attach/kepilkan bukti pembayaran yang telah dibuat untuk membeli tiket airasia yang masih pending tersebut. Anda boleh attachkan borang bukti ticketing online dari Maybank2u, CIMBclicks atau mana-mana channel pembayaran yang anda pilih. Saya menggunakan Maybank2u untuk membuat pembayaran. Sekiranya anda tidak sempat membuat printscreen pada bukti pembelian tersebut, anda boleh tengok history transactions yang menunjukkan anda telah berjaya membuat pembayaran tersebut.Contoh:

Setelah selesai mengisi eform tersebut, Airasia akan terus menghantar email menyatakan bahawa pihak mereka telah menerima borang yang telah kita isi. Proses tersebut akan mengambil masa kurang dari seminggu untuk menyelesaikan masalah yang berlaku. Dalam masa 3-5hari, cuba cek MY BOOKING dalam laman web airasia yang anda telah login. Biasanya status booking tesebut akan bertukar menjadi COMFIRMED yang bermaksud payment anda telah berjaya. Untuk melihat status tersebut, klik modify/check-in button dalam my booking.Anda boleh meminta itinerary dari pihak AIRASIA dengan menekan butang resend itinerary dalam manage my booking tersebut. 

Share

Widgets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...